Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastfrusen

Ljudlöst försvinner skuggan i mörkret

Det tassar kring träden, det är natt

Naket blåser vinden, ilar snabbt över marken

Kallt,frostigt bitande stannar tiden i ryggmärgen

Lämnar en knastrig yta av evig kyla




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-17 22:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
brrr fryser av den kalla vinden det förmedlar....bra diktat dok :) kram
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP