Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hasselvind

 

 

vinden

där i hasselns krona

 

lindade fingrar i ring

 

 

såpbubbla skimrande

blåstes

 

svävande

 

slöt mig in

 

jag följer solseglande moln

 

i en stund av

äntligen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 231 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-18 13:36



Bookmark and Share


  Zelogath
Så lätt man känner sig
När man läser denna text
Jag önskar att man fick krypa in i den lilla bubblan
Och sväva iväg en stund
2011-05-18

  MoonCalled
Vacker hasselvind :D
2011-05-18

    ej medlem längre
Äntligen äntligen solseglande moln gör oss redo att möta äntligen.
2011-05-18

  Ninananonia VIP
:) Så vacker är denna hasselvind:)
Att vara i äntligen :)
2011-05-18

    purplepea
avskalad
orden är inte bara viktiga utan även tystnaden
ett flöde
ett bildspråk
som visar fånga dagen
att vara här och nu
att vara ett
ett med allt

talangfullt och begåvat
2011-05-18

  Mona Drugge
Härlig längtande mystik över denna.

applåd min mystiska sköna.
2011-05-18

  Marja-Liisa Koski VIP
Drömlikt. Följer med. Svindlande vackert!
ML
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser