Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du elaka och stygga

Jag önskar jag kunde binda dig mot ett element

och

berätta alla rysliga saker jag skulle göra med

dig

samtidigt som jag log mot dig

stort och vackert

 

 




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-18 18:36



Bookmark and Share


  LassO
ingen som skriver "jjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" eller? ;=) gillar såna där dubellbottnade verser....
2011-05-18

  Prins Hatt Under Orden
Du förmedlar starka känslor med dina ord.
2011-05-18

    ej medlem längre
Det låter som du är arg på någon.. !
Sådana känslor har man ibland..
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart