Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorg


cry

Jag saknar dig!

Kan du se mig le?
Kan du se mig skratta?

Kan du se sorgen i mitt hjärta?

livet finns inte, eller?

är det meningen att det ska vara såhär?
det gör ont så fort jag tänker på det du gjorde mot mig.

Varför blev det såhär?
Varför stack du bara?
vände mig ryggen.

jag vet inte vad jag ska göra....det har gått flera år nu men jag saknar det vi hade vännen.


jag saknar dig




Fri vers av Dorina
Läst 236 gånger
Publicerad 2011-05-19 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorina
Dorina