Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ämnat till min marshall

mitt liv är en förkastelse, mina tankar springer iväg och jag tappar greppet helt och hållet. faller isär och det tar mig flera timmar tills jag är hel igen.

jag gråter till mina tårar tar slut. du var min livsglädje
nu är jag bara helt ensam




Fri vers av gothis
Läst 234 gånger
Publicerad 2011-05-19 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gothis