Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du fanns.

jag gråter tills det tar slut. jag är så ensam utan dig.
satsa lappar på lappar för att spara. går inte att satsa när allt redan är förlorat.




Fri vers av gothis
Läst 203 gånger
Publicerad 2011-07-20 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gothis