Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min längtan till verklighetens ände.


www.ggothis.blogg.se

Vi ses, kramas, pussas.
Kalla mig vad du vill- tiden kommer aldrig att stanna.
Förståndet sätter fart när din verklighet har passerat, skräcken om din framtid förvärras.
Lycka till för den fantastiska som du upplever dig att vara.




Fri vers av gothis
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-12 16:24



Bookmark and Share


  Seglaren
Trevlig blogg som du har startat. :)
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

gothis