Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har inga ord kvar.

jag har ingen talan,
du tog orden ifrån mig, du tog allt jag skapade för dig

jag lever tillbaka till förr
men framtiden står alltid intill,




Fri vers av gothis
Läst 192 gånger
Publicerad 2012-01-25 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gothis