Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (ljusöppning)...

 

gudomliga sken

som morgonrodnad öppnar


nyväckt insynslust

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 223 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-05-20 08:32



Bookmark and Share


  Lhollo
jag kan bara säga: NAW och AW. Superb!
2011-06-04

    ej medlem längre
Underbart vacker bild målar!

"som morgonrodnad öppnar"
2011-05-20

    ej medlem längre
Vem skulle inte vilja ha insyn i gudomliga sken i morgonrodnad.
En gudomlig haiku Thyra!:)
2011-05-20

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh så vackert.
Ler...
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra