Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för nära


Jag finner ro på bryggan.

I båthusets skugga.

Fötternas rörelse i vattnet. Andingen från den blå kon.
Jag är nog lite berusad. På ett susande sätt.
Stenarna jag kastar i vattnet. Räknar jag inte.
Den mörka tankfullheten. I den svarta pupillen.

Är utan svar.

Kom inte för nära. Jag kan inte andas då.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-20 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här!
Jag brer bregott på.
Stoppar i munnen.
Äter långsamt med njutning.
Mmm.
2011-05-20

    Max Poisé
Igenkännande som en käftsmäll!
Bra min exildansk!
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP