Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft

Vad förändrar
vad har betydelse för människor
är den stora frågan
har jag svaret, nej
men människor lever i ett sammanhang
och inflytanden från omgivningen kan ha kraft
och gör skillnad

Människor samlas för uppror
massan blir kraften
som förändrar skeenden
skeenden som skapar legitimitet
och krossar strukturer

Likadant är det
i det mindre sammanhanget
människor behöver bli bekräftade
bekräftelsen påverkar skeenden
och inger en känsla av
att ingå i något större
jag finns, jag duger
jag har blivit sedd
för den jag är

Vi behöver varandra




Fri vers av AA VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-21 01:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant, bra skrivet !
2011-05-23

  Ninananonia VIP
Sanna ord..
Vi behöver varandra..

Tillsammans får vi kraft..
2011-05-23

  Linda CH VIP
"Vi har bara varandra" låt oss ta tillvara på det! Gillar dina insiktsfulla ord.
2011-05-21

    Yarissa
Bra beskrivet!
Visst är det så..
2011-05-21

    ej medlem längre
Må det hända snart
2011-05-21

    ej medlem längre
Så sant ! Vi behöver varandra !
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP