Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motiv

Du är min lust
du är min fägring
mitt liv

Kraften i livet etsar
likt tatueringar
stannar kvar och berör
penseldragen sveper

Olika motiv målas
var dag
beroende på sinnesstämning

Livet är en tavla
färgerna rinner av
och bildar olika former




Fri vers av AA VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-21 02:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet och vårt samspel med andra
är ständigt under förändring.
Tack för vackra rader!
2011-06-02

  demonstation
Tycker det blev en rad för mycket.
2011-05-24

  Ninananonia VIP
Vackert är detta motiv..

Vackert skrivet..

Livet är en tavla....
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP