Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och mamma sa: det löser sig nog ska du se

Jag vill bara ligga här och vänta på att skyarna skall öppna sig
för dig
för mig
för sådana som oss.




Fri vers av isan
Läst 429 gånger
Publicerad 2011-05-21 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isan
isan