Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . . en promenad med dottern och  . . .




En fika i Skogen

 

 

 

Packar Lilla Korgen.

 

Vandrar i solens sken längs stigen,

håller tilla i min hand.

 

Letar efter en plats,

 

där kan vi slå oss ner.

 

En kopp till

Dig och Mig.

 

En liten

fika.

 

Saftdroppar

längs koppen,

droppar.

 

En myra.

 

Harsyra.

 

Klibbiga fingrar

 

söker efter

 

Ballerina.

 

Sista kakan.

 

Delar.

 

Njuter.

 

Vandrar leende hemåt.

 

Vilken underbar dag.

 

Tack för

 

skogsturen lilla

 

Tilla.

 

- * -

 

Mamma




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-22 04:27



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
och Tack att ni delar med er
2011-05-29

  stenhur VIP
Jättegulligt, väcker starka barndomskänslor!
2011-05-27

  Junitvillingen
Ett sant guldkorn - som det glittrar massor om:-))
2011-05-22

  Järnkatten
Varmt och vackert :)...
2011-05-22

  mare VIP
Så fint och så viktigt...ta tid med sitt barn..
2011-05-22

  Mow Dean VIP
vardagslyx när det är som allra lyxigast.
väldigt fint beskrivet!
2011-05-22

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Åh. Härligt!
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP