Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker dig




den blå linjen i mitt öga
en historia om allt för svåra ord
den svarta linjen över hjärtat
det som inga ord minns

vingslagen från en skräckslagen
som skyggar för handens ömhet

söker dig





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-22 09:41



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Mycket vackert Agnes.
2011-05-22

    ej medlem längre
Texten väcker starka känslor i mig, som jag inte riktigt kan sätt ord på... vilset, sorgset, tungt och tomt... men jag känner igen känslan, har upplevt det nyligen själv. Precis så.
2011-05-22

  Minkki VIP
starkt - om sorgen, så svår att fånga i ord

"den svarta linjen över hjärtat
det som inga ord minns"
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP