Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Ni har fått ögon, för att kunna se..

Ni har fått ögon för att kunna se.
Men ni är ändå blinda.

Ni har fått öron, för att kunna höra.
Men ni är ändå döva.

Ni har fått en hjärna för att kunna tänka.
Men ni är ändå tankelösa.

Ni har fått ett hjärta, för att kunna bry er.
Men ni är ändå hjärtlösa.

Och
jag
kan
fortfarande
inte

ihop
det!!




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-22 14:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsam läsning.
2011-09-20

    ej medlem längre
Det är få av oss som kan. //F.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S