Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fly

Att få fly till en annan plats
till ett annat land
eller till en annan värld.
Fly dit ingen når
från det jag lämnat.

I en annan tid
på en annan plats
i en värld olik den
jag kommer ifrån.

Kanske finner jag lyckan där
från det jag saknat.
Få komma till
det som är min tid.
Långt från minnen
av en gammal värld.

Tänk att få komma dit!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-22 19:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver denna längtan vackert... är det verkligen fly
2011-05-24

  anits VIP
Fint och känslosamt
2011-05-23

  Olliwer
Gillar känslan.. och längtan
bra!
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP