Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Alla tårar som jag grät men som du aldrig såg mig gråta alla ord som var till dig alla tankar som handlade om dig men som jag aldrig talade om här är jag där är du där var då här är nu!

Läppar som söker andra vägar känslor som ändå säger ”stop vänta sakta ner”

Vad du egentligen känner är bara ett plus det du ser nu är bara en halvfärdig del av en process en ideologisk skönhet som är under produktion en attraktion med fason och ideal och karaktär du kanske tror att jag är klar att jag är nöjd med mina svar du kanske tror att jag har slutat lyssna på de goda råden? eller att jag är nöjd med mitt liv eller kanske att jag redan gett opp men jag är fan så mer exklusiv och du kommer inte tro dina ögon när jag bestiger min topp..!




Fri vers av FaceW
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-12-27 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FaceW
FaceW