Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrvirring

Jag borde fan få vinna ett pris i kategorin ”Bäst på att dölja sina känslor”

De djupaste känslorna döljer sig längst in bland de osagda orden.
Jag önskar att ett enda ord som kom från min mun lät vettigt i dina öron.
Men det går inte de orden snurrar runt i mitt huvud men ut ur min mun
vill de inte komma men vad är de orden värda skulle de vara värda något i dina öron?
Eller skulle du få mig att känna att jag aldrig borde ha låtit min tungspets format dessa ord.
Är det ord jag bör säga? Ord jag inte bör säga? Är det de sanna orden? Den sanna känslan?




Fri vers av FaceW
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-04-12 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FaceW
FaceW