Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn av tusen rosor

Dofter av nyklippt gräs

och blommande syrén

Och vinden som

leker med håret.

Solen som fångar

hud så len.

Och fåglarnas mysiga

sånger i snåret

Tiden som renar

många tankar

Känslan som mer och

mer -tar in-sommaren.

Blommor i handen

på väg -

till nån annans hand

Fotsteg i sanden

sköljs bort av

vågor- på livets

strand.

Andra spår kan

skymtas.

Värmen värmer ömt

och kanske fångar

drömmen-det den

så väldigt länge har

drömt.

Hjärtat klappar sin

förtjänta harmoni

Sin lust Sitt hopp

sin tacksamma

melodi.

Tårar som fallit

av sorg

Regnar nu av

tusen rosor

och guld

av tro.






Fri vers av M-Lyn
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-23 21:44



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så härlig vårkänsla ges av denna.

Bokmärks!
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn