Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritik


Jag var så rädd för dig
din röst

Den dominerade allt
tog över

Allt annat sköt över bänken,
ner på golvet

Det ramlade av och du satt ensam kvar
med en fet cigarr i munnen
och bolmade


Jag satt nedanför och antecknade allt du sa med en trubbig blyertspenna.

Allt du sa var sant.

Jag ljög om allt sa du.



Jag undrar på vems bänk du sitter nu din gamla lurifax och dikterar?







Fri vers av åkeojag
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-23 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag