Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är som jag


Jag är den enda av mitt slag
så är det

En alldeles egen sorts
person

Jag har en hud och jag
köper vissa kläder

När jag pratar låter det
som jag

Jag läser på ett speciellt sätt
och jag har en kräm som jag använder
ibland
när jag ska sova

Jag har ett hår och väldigt annorlunda
fötter, man känner igen dem direkt

Mina tänder finns dokumenterade

Jag kan inte tappas bort.




Fri vers av åkeojag
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-23 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag