Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte orolig


Var inte orolig

vi är inte nya eller gamla

vi är inte de som gjorde allt eller inget

vi kommer inte

gå under

just nu


Var inte orolig

vi har gjort en hel del

för mycket

för lite

och allt kommer bli helt annorlunda

och precis likadant


Var inte

orolig.




Fri vers av åkeojag
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-23 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag