Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


EN UNDERBART KONSERT

regnet hänger i luften
det blir mörkare och
mörkare på himlen

det är söndag kväll
och konsert i kyrkan
något jag inte vill missa

jag vill vara ute tid
anar att det är många
precis som jag vill
komma i tid för att
få en bra plats

solen kommer tillbaka
det är en vacker kväll
kyrkan är fullsatt

alla är vi förväntansfulla
så börjar konserten
med det vackra namnet
den blomstertid nu
kommer

en konsert med många
vackra röster som nästan
lyfter kyrkans tak

underbar mansröster
vackra kvinnoröster
ljuvliga barnröster
alla sjöng dom kända
och okända vår och
sommarsånger som
fick många ögon att
tåras

en underbar konsert
som jag bär med mig
nu när kvällen går över
i natt




anits 23 maj 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-24 00:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Du har visst varit på något riktigt gudomligt.
2011-05-24

  poetryGirl
skulle varit där...
2011-05-24

  Michaela Dutius
Underbart att fylla hjärtat med musik och gemenskap....så fint beskrivet!
2011-05-24

  Lars Hedlin
Vackra toner i själen.....
2011-05-24

    ej medlem längre
Hade gärna varit där.
2011-05-24

  Eva Helene VIP
Fint, hade gärna varit där om det funnits möjlighet!
2011-05-24

  Larz Gustafsson VIP
En fantastisk psalm som väcker minnen.
2011-05-24

  Bibbi VIP
Låter helt underbart.
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP