Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkvärda ord


Låt mig vara nära

Ångest, ångest

håll om mig,
smek mig trygg,
glöm bort vem jag var,
se mig för den jag är

Dagen suddas ut,
natten går mot sitt slut,
timmarna rätas ut

håll mig nära,
viska vackra ord,
i mitt öra,
se mig för den jag är




Fri vers av Keiju
Läst 494 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-24 00:20



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
du skriver verkligen ur det stora hjärta du säger dig ha :) :)
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Keiju