Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20110624

Likt ett täcke ligger
saknaden inte långt borta
Ångesten andas i mitt öra viskandes,
Vädelös, han älskar dig ej

Orden ekar längs ensliga gator,
äter sig in under skinnet

Faller




Fri vers av Keiju
Läst 323 gånger
Publicerad 2011-06-24 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Keiju