Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland undrar jag hur jag är funtad..


Saknad

När hjärtat saknar någon att älska,
då skiftar vägen

När man inte kan fly mer,
där väntar jag

Där dagen övergår till natt
lyssna noga till sysorna

När friheten känns som ett fängelse,
och tystnaden kväver dig

När ångesten rinner i venerna,
och skrattet känns hånfullt

Där slutar jag andas

©Keiju




Fri vers (Fri form) av Keiju
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-31 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Keiju