Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskjutning (självförsvar)



Jag råkade bara tro
att du var nära
när jag låg där på ditt bröst
och tystnaden var underbar

Din andedräkt immade min hud
och jag glömde timmarna
nästan som då nittonhundranittioett
när jag var omedveten om brustna hjärtväggar

Din halskedja full av fingeravtryck
och din haka orakad
men det var så jag ville ha dig
utan jobb och rutiner
i ett hus med dubbel adress
två gator från mina tv-kvällar

Men korsningen kom ett steg för tidigt
för att jag skulle inse
att min plats inte är där
tungt sovande på din andra sänghalva




Fri vers av Spegelvänd
Läst 830 gånger
Publicerad 2006-02-26 00:13



Bookmark and Share


  Propella
Håller med; hjälp! Detta är magiskt vacker, jag vill samla dina ord. Vilka meningar!!!!
2006-02-27

  Tove Meyer VIP
jag känner med dig anna. jag kan verkligen följa ditt liv i det du skriver...
2006-02-26

  Peter Stjerngrim VIP
Berörde starkt och väckte mer än ett minne till liv ...
2006-02-26

  Stefan Ek
hjäääälp, så fin...
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Spegelvänd
Spegelvänd