Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om nya spår


Om det naturliga



Ibland förundras jag över
hur mycket, fotspår i snö kan betyda
när det är mer än ett par som gör avtryck tätt ihop

och ibland tänker jag
hur konstigt vackert två olika dialekter kan låta
när de möter varandra genom telefonlurar

men det är aldrig så
att jag grubblar över varför




Fri vers av Spegelvänd
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-04 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spegelvänd
Spegelvänd