Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Miss you.


Man kan sakna även det som finns kvar.

Man kan sakna även det som finns kvar
Man kan tänka på januaritimmar i augusti
och undra
hur snön kunde kännas varmare än dagarna nu

En maskros och en orkidé
Jag tycker färgerna passar ihop trots olikhet
Jag tycker
dårar på IKEA går bra

Man kan fastna i kalendersidor som rivits ut
Man kan undra hur själar kan vara eko
och feber som inte går bort

Människor kan bli skrubbsår på sommarhud
även \"dem som kunde skratta åt allt med varann
dem som hade solen i ögonen\"

Man kan sakna även det runt omkring
det som bytts ut
det som gjorts om
Och trots att vägen är rätt
kan man springa in i tegelväggar ibland

Det finns människor som stannar
men som jag saknar ändå
Det finns själar som värmt mig lite mer

Du är en av dem ♥




Fri vers av Spegelvänd
Läst 574 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spegelvänd
Spegelvänd