Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[2005-12-27] Längtan efter dig, på en buss mellan Nyköping och Linköping. (Melodi: en vänlig grönskas rika dräkt, Waldemar Åhlén)


En häftig andhämtnings hävda bröst

en häftig andhämtnings hävda bröst
mot bakgrund av baklutat huvud
med anletsdrag i en rosig prakt
och ögon som glasats av njutning
en fröjd för örat
en syn för ögat
en smak som etsats i drömmar
med mig vid dina tömmar




Fri vers av Johan Sundström
Läst 1011 gånger
Publicerad 2005-12-27 22:05



Bookmark and Share


  Lady_A
du är grym! Såhär beskrivet vill jag leva det
2006-12-20

  Lady_A
du är grym! Såhär beskrivet vill jag leva det
2006-12-20

  Clara-Fina
Ovanligt vackert och poetiskt...en fångad ögonblicksbild, som säger så mycket...Fint. / Clara-Fina
2006-09-14

  Thirre
Stor applåd från mig! Storslaget poiserat!
2005-12-27

  Arowana
En helt fantastisk dikt! Den tar en med storm. Du är oerhört duktig här.
2005-12-27

  Wretling
Ah härlig !
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Sundström
Johan Sundström