Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[2006-06-05] Högtflygande tankar om relationer på ett flygplan hemåt över Atlanten.


Vill

Läsa dig.
Förstå dig.
Träffa dig.
Känna dig.
Beskriva dig.
Skriva dig.




Fri vers av Johan Sundström
Läst 762 gånger
Publicerad 2006-06-06 01:19



Bookmark and Share


  Linda Bärnfors
Dina ord är som godis!
2007-01-15

  Maggie
Kort och innehållsrik! väldigt fin och mjuk dikt!
2006-06-06

  Johan Sundström
Ordningen är rätt och slätt kronologi för mig, snarare än poetik; det faller sig naturligt just så där. Många skulle nog dock finna andra ordningar naturligare än min.
2006-06-06

  Eline.P
med några få ord ger du en fin beskrivning av det berömda "klicket", den där kontakten som plötsligt bara dyker upp mellan helt okända människor - spännande!
2006-06-06

  Louisaerika
Gillar diktens grundtanke och de enskilda fraserna. Dock skulle du kunna experimentera mer med i vilken ordning frasena kommer.
Plus för hur du knyter samman början och slutet med "läsa" och "skriva"
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Sundström
Johan Sundström