Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[2006-05-14] Pardikt med Suxi (haket.se / helgon.net), en utvidgning av haikkun \"Sakta passion\".


Halster (en pardikt)

med sakta stegrande andhämtning,
ett krampaktigt grepp om lakanets kant
och stussen höjd över bomullsbädd

njutandes hålls du på gränsen
varsamt tyglad vid extasens brant
gnyendes, härjad av lustens plågor

sökandes förlösning manar du min tunga
kärleksfullt och retsamt håller jag dig kvar
väjer med flit undan anvisad kokpunkt

skållheta känslor och bedjande underliv
dina ögon ömsom tigrar, ömsom rådjur
galna av begär efter slutlig final

jag njuter av ljuden som fyller upp rummet
giriga lapanden och saftiga plask
dina frustande stön som stegras till skrin

skyhög puls mellan kippande andetag
din ljuvliga sälta övergår i sötma
du är så förunderligt nära hoppet nu

ett begynnande skri och du lyfter från sängen
du darrar och skakar med kroppen i båge
äntligen fri från min njutningstortyr

när du kommen till ro sjunkit utmattad ned
omfamnas vi ömt och andas kärlek en stund
ett andetag bort, växer vi samman till en




Fri vers av Johan Sundström
Läst 763 gånger
Publicerad 2006-05-14 22:13



Bookmark and Share


  Lady_A
och här är det precis sådär bra som det nästan aldrig blir, där man inte skräder orden men ändå inte blir plump. Undviker både harlekinroman och porr... Landar i lustans sanna väsen
2006-12-20

  anneluca
En pardikt i ordets rätta bemärkelse. Måste säga att detta var verkligen skönmålad erotik på hög nivå, högklassigt! Tack!
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Sundström
Johan Sundström