Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[2007-05-26, strax efter 01, i en mörklagd sporthall i Lanzberg am Lech, Tyskland, strax väster om München, på/inför danslägret Boogie-Bären]


Lycka

Hjärtat fyllt av människor
Kroppen full av dans
Öronen fulla av swing
Stämbanden fulla av sång
Själen full av musik
Famnen full av kramar
Händerna fulla av knåd,
massage, kel och smek
Mötena fulla av samtal
Jobbet fullt av kreativitet
Pennan full av ord
Magen full av fjärilar
Livet fullt av mening




Fri vers av Johan Sundström
Läst 715 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-01 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Sundström
Johan Sundström