Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekredskap i Safa Park Dubai (24 maj 2011)




Livsnjutare

Njut av livet
Det är enkelt Gör så här:

Stanna upp, se dig omkring.
Inse att du lever.

Bekymra dig inte om det som varit
eller det som kommer.

Andas in...
Andas ut...

Andas in...
Andas ut...

Känn hur du älskar att leva,
just här och nu.

Känn hur du älskar dig själv
just sådan, som du råkar vara för stunden.

Det är i sådana ögonblick,
du plötsligt kan höra fågelsång
mitt inne i storstaden,
även om där inte finns en enda fågel inom hundratals meter...
det är din själ som sjunger!

 

 

 

------------------------
Inspirerad av Thyras "andetag..."




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-24 22:46



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
ett sanningens ord som värmer i hjärtat. Det är gott att det finns fler som lyssnar inåt.
2011-05-25

  Minkki VIP
enkelt, käre Watson, enkelt uttryckt.... ett härligt råd!
2011-05-25

  Mow Dean VIP
Befriande enkelt.
Jag tar till mig av innehållet.
Tack för att du delar med dig.
2011-05-25

    ej medlem längre
En vacker sjungande själ mitt i allt som pågår . . .
2011-05-25

    ADI Nehlin
kloka, fina rader..
2011-05-25

    sajo
Dessa rader går rakt in i hjärtat, skall försöka ta med mig dessa då vi ska till stressiga Stockholm i helgen.
2011-05-25

  Ninananonia VIP
Fint! :)
2011-05-25

  anits VIP
Mycket vackra och kloka rader,
mycket vishet i dom.
2011-05-24

  thyra
Roligt att inspirera till något så här fint!

Kloka ord här! Tack!
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)