Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liderlig

En liderlig flicka ifrån Kinna,
Ville ej vara en dygdig kvinna,
Så att knulla runt,
Det fann hon blott sunt,
Hos henne fanns ej någon mödom att finna!




Bunden vers (Limerick) av Pehr Werz
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-25 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz