Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre små saker!

Dom tre svåraste sakerna att säga i livet är:
♥ Jag älskar dig ♥ Förlåt mig ♥ Hjälp mig ♥

Att bejaka sitt inre och be om hjälp är inte en svaghet!
Att förlåta och verkligen mena det är att vara ödmjuk och sann!
Att älska sig själv öpnnar dig så att du kan älska andra!

Resan och besluten börjar alltid med dig själv! :)) ♥Kram♥




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 656 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-26 09:40



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
innebördsord så sanna
att leva med

tack
2011-06-01

  En strimma av guld
Ska kommentar men kan bara säga att dessa insikter och tankar är så sanna och en styrka att kommit till den insikten.

Blir ett bokmärke.
2011-05-26

  anits VIP
Mycket fina och kloka ord
2011-05-26

  mare VIP
Så sant, kloka ord !
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin