Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


JAG LÄNGTAR INTE

jag längtar inte efter
att få möta dig igen

utan jag gör allt som
står i min makt för att
få slippa

dina svarta stickande
hatiska ögon som bara
stirrar på mig

du kan inte ens säga hej
dom gånger vi möts det
som jag lärt mig hör till
god ton

det var inte jag som var
ute och roade mig medan
du slet på gården

det var du

sen var det ändå mitt fel
att allt gick som det gick

det var du som njöt det
goda livet medans jag
och barnen arbetade
och slet på gården

så jag längtar inte efter
att möta dig igen men
jag vet att möten måste
ske ibland

nästa gång det sker ska jag
förberedd det ska inte göra
ont i mig när jag åker från
en trevlig samvaro med våra
barn och barnbarn



anits 26 maj 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-26 23:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Låt intet eller ingen stjäla Din glädje" Mitt valspråk i livet.
2011-05-30

    ej medlem längre
Kanske att barn och barnbarn kan förstå hur det är för dig, och se till att du inte behöver möta dessa svarta, stickande ögon i familjesammanhang.
2011-05-29

  Anya VIP
Vissa möten är verkligen smärtsamma. Bra ordat!
2011-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Det finns människor man av ren självbevarelsedrift gör klokast i att undvika. Inget fel i det. Jag gör det själv. Det är bäst både för dem och mig. Eljest blir det bara tråkigheter.
2011-05-27

  Eva Helene VIP
Smärtsam läsning om ett nödvändigt ont - att tvingas möta en illasinnad person som förstör en i övrigt trevlig samvaro i familjen. Ett dilemma som du inte skulle behöva utsättas för!
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP