Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 . . . här kommer kommentaren till Jenny & Jag




Drömmar kan bli verklighet




när man öppnar ögonen igen...
så står termosen där,
koppen,
känslan...

Förnimmer
skratt och glädje.

Bubblande glädje,
som får hjärtat att Dansa.

Blunda...
ser du buketten av
vackra sommarblomster jag sträcker
fram till dig.

Blunda...
doften är underbar.

Vänskapens band,
är ...

... fulländad.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-27 08:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackert du skriver målar in i hjärtskog
2011-05-29

  xxdarkangelxx
jätte fint skrivit,man blir berörd
2011-05-27

  Linda CH VIP
Oj vad fint! De underbart doftande buketter blomster vänner ger varandra är livsnödvändiga! Härligt positivt diktat.
2011-05-27

  mare VIP
Ska vara : diktat ;)
2011-05-27

  mare VIP
Mycket fint dikt
2011-05-27

  Micael Axelsson
En kommentar, poetiskt talad, och i sanning sprungen från hjärtats spontana känslors ord! Drömskt, härligt och glädjefyllt! Vackra vänskapsband som är på väg att gjutas starkare.
2011-05-27

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
I själen är du alltid här
Hundra mil är en chimär
2011-05-27

  Junitvillingen
Vilka vackra ord, lika fina som sommarblomstren du sträcker fram till mig! Tack underbaraste Jenny-vännen, du lyser som en hel färgrik sommaräng:-)
2011-05-27

  Mow Dean VIP
smittsam skön glädje
blir inspirerad
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP