Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . . 10 år sedan du lämnade jordelivet farmor,

nu  finns du nära mig i mitt Hjärta. . .




Jag har inga vingar farmor....

 

 

Men dina vingar

glänser i mörkret

och jag förnimmer din

närhet då vindpustarna

smeker min

kind,

som en puss

från ovan.

 

Fångar regndroppen som du sänder ner,

värmd i min hand,

förvandlas den

till en puss,

 

som jag blåser

till Dig,

 

där uppe i

himmelen.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-27 15:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar dikt till din fina mormor!
2011-05-30

  Lena Själsöga Keijser
mycket innerliga bilder stiger fram
2011-05-29

    ej medlem längre
Kärleksfulla ord till älskad farmor, som inte lämnar sitt älskade barnbarn!
2011-05-28

  Cadena
Fint att du skriver om det här. Bra bilder. Så här känner jag för min far nästan varje dag. Kanske inte så mycket med vingar - men med stor närhet i alla fall.
2011-05-28

  mare VIP
Mycket fint, känner samma om min mormor som finns nära..
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP