Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . . en oigenomtänkt text, en dag där inspirationen lyser med sin frånvaro - i ett hav där orden är ute och seglar. . .




Försöker fånga orden

 

 

 

Försöker fånga orden

som är som ett

trassligt

nystan i mitt

huvud,,

 

av alla tankar som

snurrar,,

 

virvlar runt

i en

labyrint.

 

 

Tankarna hittar inte vägen ut,

och jag väljer att gå inåt idag,

inåt för att söka lugnet

och samla trådarna

till ett

 

nytt

mönster

 

för inspiration.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-28 10:46



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
känner igen det här så väl. Men det roliga är att man alltid får en fin liten tänkt om när orden inte kom :)
2012-10-18

  Lena Själsöga Keijser
regnbågsfärger skimrar i denna vackra väv
2011-05-29

  Järnkatten
Jäpp, ibland så spelar de "de sma unda jordi" vill inte, man bara vet att de är på utflykt ;)...
2011-05-28

  Ninananonia VIP
Vackra ord
om din längtan
längtan efter att orden
ska komma till dig

:)
2011-05-28

    ej medlem längre
Ja, sådana dagar har vi alla och det är "bara" att tålmodigt vänta ut dem. Du målar väntan vackert.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP