Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt ut i dig

jag vill gå rakt ut i dig
som du vore en skog
utan stig


jag vill upptäcka dig
så som jag ser dig

vill inte gå på redan upptrampade stigar
där andra gått före mig


jag vill gå rakt ut i dig som du vore en sång utan musik
så jag kunde sjunga dig som jag vill




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 529 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-28 11:04



Bookmark and Share


  HjälpMigFly
Ja. Precis sådär känns det.
Bokmärker.
2011-09-19

    Vittra
Åh vad vackert! Förstår precis känslan!
2011-05-30

    ej medlem längre
Bra skrivet !
2011-05-28

  M.A.J.R
Väldigt bra skrivet
2011-05-28

  mickech
mmm...den var vacker!
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart