Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Fuck)Facebook


Varför behöver jag
ett facebook-konto
för att veta vad mina
vänner gör och
hur de mår

det är ju här i
verkligheten som vi
älskar
gråter
skrattar
städar
lagar mat
joggar och går

varför behöver jag
ett facebook-konto
för att veta var ni har
alla fester och var ni
ska träffas ikväll
varför missade jag ett
födelsedagsparty som
tydligen var årets skräll




Fri vers av SeXara
Läst 708 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-05-28 12:04



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Jag har också lämnat detta "slagfält för diverse egendomliga grupper och intrikata frågeställningar" och det utan någon större sorg och saknad ..Läs gärna mina två skriftställningar i ämnet (med Facebook i titlarna, skrivna under 2009 och 2010, kolla mitt Arkiv..)
2011-05-28

  Stjärnregn
Jag gick ur Facebook. Det är en epidemi.
Alla tar för givet att man hänger där.
Lite skönt att slippa.
Nu hinner jag laga mat och leka med barnen istället ;-)

Bra skrivet!
2011-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar FaceBook och vägrar att gå med.
2011-05-28

    ej medlem längre
Originell!
2011-05-28

  mare VIP
Applåd !!
2011-05-28

  Julio VIP
Den värsta smörja som någonsin skapats, mja..tydligen så gillar folk den "smörjan"
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara