Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leendet

Leendet


kan dölja

det sanna

leendet.


Titta in i ögonen,

själens spegel

så ser du,,


den

nakna människan....




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-28 13:09



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
den nakna människan - den vackra
2011-05-29

  Junitvillingen
Det gäller att se bortom..............
2011-05-28

  Ninananonia VIP
:)

Ja du har så rätt!

Det är där!!

det är där som själen bor..
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP