Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär- lekta Bullar

 

 

Regndroppar

i min kaffebryggare,

hoppar ner..

 

regndroppar

fyller

kaffekoppar

 

kompisar

jag åter

ser.

 

 

I luften ligger dimman

av

nybakta bullar,

 

invävt med kärlek,

stekta,

smörsmekta,

 

kurragömmalekta,,

 

kär-lekta,,

 

 

Vill Du smaka

 

mina

 

bullar?




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-28 23:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En känsla som ger något gott! :))
2011-05-30

  Ninananonia VIP
:) MM låter gott :)

Kär-lekta bullar :)
2011-05-29

  Junitvillingen
Blir grymt nyfiken på dessa bullars smak, jag kommer på studs - bullar bakade med sådan kärlek måste vara något alldeles extra!;-)
2011-05-29

  Lena Själsöga Keijser
vacker är din inbjudan
dofterna stiger in
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP