Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mörkret... trötthetens positivitet...




En fånig liten dikt

 

 

Orkar inte läsa,

glasögon

hänger på min näsa.

 

Är så trött efter dagens

bravader.

 

Det är dags,

att lägga dagens blad åt sidan

 

och invänta

 

ett nytt..




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-29 00:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Skönt,bara vänta...fint..
2011-06-02

  Lars Hedlin
Att vänta och se vad som komma skall!
2011-05-30

  Ninananonia VIP
Härligt!
Vackert!
Poetiskt!

Positiv dikt...
man riktigt känner
förväntningarna
inför morgondagen :)
2011-05-29

  Lena Själsöga Keijser
vackra drömmar önskar jag dig
och ditt blad är vackert
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP