Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAGGA VAGGA

Vagga, vagga dej till ro
som trädet

Gunga gunga känn dej ett
med vinden

Känn den leker,smeker
ömt din kropp

Särskilt ömt
den smeker kinden

Slut ditt öga

Hör på suset

Suset ifrån trädets topp

Blunda, vakna

Känn på undret

Ron
som hittde din kropp


M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2011-05-29 10:31



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så vackert underbar. Tar med mig denna i hjärtat på lätta vaggsteg under denna dag. Mycket fint skrivet.

Bokmärker...Tack Maj-Lis!
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP