Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte sägs


Hon har förstått
med varje cell i sin kropp
med varje år hon har levt
med varje vibrerande tanke
som hon har tänkt

att det inte är orden,
de hon älskar och är så
väl förtrogen med

som definierar
vilka vi är

orden betyder något
men knappast i längden
de betyder något i
ögonblicket de sägs

men det är vad vi gör
och vad vi inte gör

handlingar och
icke handlingar

som berättar vilka vi är
hur ärliga vi är

därför väljer hon att
vara selektiv och intuitiv
att vara lyhörd för det
som inte sägs
att bara betrakta handlandet
och icke handlandet




Fri vers av SeXara
Läst 476 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-29 10:48



Bookmark and Share


  jörgen g
Bokstaven dödar men anden ger liv...
Bra skrivet!
2011-07-25

    AA VIP
Sanna ord. Det är skillnad på de fina festtalen - retoriken - och praktiken. Ord blir inte något förrän de fått en reell innebörd som gör skillnad.
2011-06-02

  Lena Själsöga Keijser
denna

älskar jag

tack
2011-06-01

  Mow Dean VIP
väldigt fin och insiktsfull text.
tack!
2011-05-29

  mare VIP
Fantastisk bild, och text !
2011-05-29

  thyra
En klok värdering och gott val. Texten visar på insikter och lösningar. Gillar!
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara