Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinyl

spela mig i mjuk vinyl

så där så det knastrar och hoppar

över dom givna orden


för jag vet inte om jag vill lyssna eller höra

på ett endaste öra , på det du vill

önskar jag var tondöv hade dåligt gehör

eller rent av var döv

 

 

 snälla du säg det inte !!




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-29 21:23



Bookmark and Share


  Janne
Rakt på kärnan
i det du vill säga med
din fina text,gillar formen
och upplägget i denna
text!
2011-05-31

    ej medlem längre
Träffsäker dikt ! Fin !
2011-05-30

  Prins Hatt Under Orden
"spela mig i mjuk vinyl" var underbar. dikten var väldigt bra. jag tror dock att den skulle göra sig bättre utan "kysst av solen". men det är en helt subjektiv tanke. älskade verkligen den raden.
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart