Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud?



jasså
var det såhär livet skulle vara?
jasså var det såhär du hade tänkt det gud?
ett mörkt hål
med en virvel
som suger ner dig djupare och djupare
i nästa sekund så lyser solen
molnen försvinner
livet leker
eller?
förvirringens tid är här...
för såren kommer aldrig att läka
minnena kommer aldrig att försvinna
var det verkligen såhär det var tänkt?
gud?




Fri vers av xxdarkangelxx
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-29 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xxdarkangelxx
xxdarkangelxx